Skip to main content

inez navarro

yo-no-hablo-espanol

net als…

  • imker worden
  • beelddenken verbeelden
  • een tangoreis naar Buenos Aires
  • een innovatief wolproduct bedenken

Er valt nog zoveel te leren, te ontdekken en uit te proberen.

Mijn naam is Inez Navarro, oprichtster van Navarro & Co; studio voor grafisch ontwerp. Gelukkig valt er in mijn werk ook veel te ontdekken en te leren. Elke opdracht is anders en daarmee ook het eindresultaat.

Wat raakt?
In mijn werk creëer ik iets dat er nog niet is. Iets nieuws, anders dan anders, maar vooral eigen. Authentiek. Een beeld roept een gevoel op, iets dat raakt. Ik vraag me altijd af hoe iets ontvangen wordt. Weten te raken, is de kracht in mijn ontwerpen.

Grenzen zoeken
Ontwerpen is echt maatwerk. Verschillende aspecten zijn daarbij belangrijk. Binnen gestelde kaders met iets waardevols komen, daar ben ik goed in. Buiten de lijntjes kleuren is echter nog steeds mijn favoriet, dan haal ik het beste uit mezelf.

Verantwoord en bewust grafisch ontwerp
Dat wat er op ons netvlies binnen komt bepaalt een groot deel van onze ervaring én ons denken. Als grafisch ontwerper realiseer ik mij dat ik daar mede verantwoordelijk voor ben en dat ik daar invloed op heb. De manier waarop we communiceren plus hoe het eruit ziet, daar ga ik heel bewust mee om. Duurzaamheid speelt daarin vaak ook een rol. Of het nou de keuze van het materiaal betreft, het soort communicatiemiddel of de oplage ervan, ik kies voor een zo duurzaam mogelijke oplossing. Samen met opdrachtgevers sta ik daar bewust bij stil.

Hoe kan ik je helpen?
Navarro & Co is een studio voor grafisch ontwerp en levert verrassende ideeën en passende oplossingen voor allerlei grafische vraagstukken. Van logo tot huisstijl, van folder tot magazine, van advertenties tot originele verpakkingen. Ik denk graag mee, adviseer en schakel indien nodig externe expertise in.

Navarro & Co schakel je in als je een beetje lef hebt en van een tikkeltje eigenzinnig houdt. Dat staat voor mij, net als persoonlijk en betrokken contact, boven aan.

Wil je meer weten? Bel of mail me gerust!

 

contact-knop